Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 47    0

Simona Halep s-a calificat pentru a treia oara in finala turneului de la Cincinnati. Cand va avea loc meciul

simona halep china

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat in finala turneului Premier 5 de la Cincinnati dupa ce a invins-o, duminica, pe Aryna Sabalenka din Belarus, locul 34 WTA, cu scorul de 6-3, 6-4. Finala dintre Simona Halep si olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, va avea loc, duminica, de la ora 21.00.
Romanca a mizat, in semifinala cu Aryna Sabalenka, care a scos din turneu trei jucatoare din top 20 WTA, pe loviturile constante pe rever. Nu si-a pierdut calmul in setul al doilea, la 3-3, cand sportiva din Belarus isi ridicase nivelul si s-a calificat in a doua finala in sapte zile, dupa cea castigata la Montreal, in fata lui Sloane Stephens.

"A fost o provocare pentru mine sa am o adversara atat de tanara, care a castigat meciuri atat de grele inainte, cu o incredere in sine asa ridicata. A fost o mare provocare. Si cand am pasit pe teren, am spus ca tot ceea ce trebuie sa fac este sa ma relaxez si sa-mi fac jocul, ceea ce am si facut", a declarat Halep, dupa partida, potrivit wtatennis.com.

In finala, Simona Halep o va intalni, duminica, pe jucatoarea olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, care a invins-o, in semifinale, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, pe Petra Kvitova, locul 6 WTA. Liderul WTA conduce cu 3-1 in intalnirile directe cu Bertens, ultima partida fiind castigata de Simona Halep in 2017, la Roma.
Este a sasea finala pe care jucatoarea de tenis din Romania o va disputa in acest an. Halep s-a mai calificat in finala acestui turneu in 2015 si 2017.

Citeste si...

17 August 2018
 991    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu