Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 42    0

Duel romanesc in primul tur la Rogers Cup

monica niculescu2

Monica Niculescu, locul 69 WTA, a acces din calificari pe tabloul principal al Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5 care se desfasoara în aceasta saptamâna la Montreal si care aduce la start sase românce. Ea va evolua în turul I cu Sorana Cîrstea, locul 54 WTA.
Învingatoarea din aceasta partida poate evolua cu Simona Halep, locul I WTA, în turul al treilea. Halep sta în prima mansa si va juca în cea de-a doua cu Anastasia Pavliucenkova din Rusia, locul 28 WTA, sau cu jucatoarea americana Christina Mchale, locul 98 WTA, venita din calificari.
Irina Begu va evolua în primul tur al Rogers Cup cu australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA si cap de serie numarul 15.
Mihaela Buzarnescu, locul 20 WTA, va juca împotriva chinezoaicei Qiang Wang, locul 53 WTA, venita din calificari.
Ultima românca ajunsa pe tabloul principal, din calificari, Ana Bogdan, locul 82 WTA, va da piept cu Arina Sabalenka, locul 39 WTA, în prima mansa.
Luni, vor intra în concurs Halep si Begu, însa la dublu. Echipa pe care o formeaza cele doua românce va evolua, de la ora 19.00, cu perechea Johanna Konta/Shuai Zhang (Marea Britanie/China).

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu