Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 78    0

Klaus Iohannis, DECLARATII dupa summitul NATO

iohannis juramant 1

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa faca declaratii de presa, dupa participarea la summit-ul NATO de la Bruxelles.
Presedintele american Donald Trump a anulat intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, aceasta fiind stabilita pentru ora 11.00, la Bruxelles. Potrivit unor surse oficiale, presedintele american a anulat joi toate intalnirile bilaterale.

”Presedintele Donald Trump trebuia sa iasa de la reuniune si participe la intalnirile bilaterale. In cadrul reuniunii au fost discutii contradictorii si a trebuit sa ramana in sala. Au fost scoase statele partenere si au ramas doar aliatii. Reuniunea continua si la aceasta ora, in formatul de miercuri (1+1)”, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Sursele citate au transmis ca presedintele american si-a anulat intalnirile stabilite pentru joi, in a doua zi a summit-ului NATO, Trump urmand sa plece spre Londra.
Informatia ca Donald Trump se intalneste cu Klaus Iohannis a aparut joi, inclusiv pe programul oficial al presedintelui si a fost confirmata anterior de delegatia oficiala a SUA la summit-ul NATO de la Bruxelles.

La scurt timp dupa ora 11.00, cand urma sa aiba loc intalnirea, a aparut informatia ca aceasta a fost anulata. De pe programul oficial al presedintelui Romaniei a disparut anuntul privind intalnirea.

Ulterior, surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX, ca toate intrevederile bilaterale ale presedintelui Trump, care urmau sa aiba loc la Bruxelles, au fost anulate.

Citeste si...

10 Iulie 2018
 842    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu