Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 54    0

O fetita de doi ani si jumatate s-a oparit cu apa clocotita. Medicii au cerut elicopterul SMURD, dar acesta nu a putut interveni

fetita arsa

O fetita de doi ani si jumatate din Caransebes s-a oparit cu apa clocotita si a ajuns de urgenta la spital, cu arsuri pe aproape jumatate din corp. Copila a fost stabilizata de medicii de pe ambulanta. Duminica, fata a tras de oala cu apa clocotita, in timp ce mama pregatea mancarea.

Fetita se afla cu mama la bunici, la Delinesti, si a tras oala cu apa clocotita, de pe aragaz. Femeia disperata a chemat de urgenta ambulanta.

Fetita a suferit arsuri pe 45% din suprafata corpului, iar in momentul in care medicii au ajuns la ea, era in stare de soc, dar constienta. Ea a fost stabilizata si s-a decis transportarea la Spitalul de Arsi din Bucuresti, insa din cauza conditiilor meteorologice nu a fost posibila interventia elicopterului SMURD, arata expressdebanat.ro.

In cele din urma, a fost dusa la Spitalul Clinic de Urgenta „Louis Turcanu” din Timisoara, unde a fost internata pentru o zi. Medicii intentionau transportul la Spitalul Clinic de Urgenta „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti cu elicopterul.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu