Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 59    0

Fostul patron al FC Brasov, Ioan Neculaie, va fi eliberat conditionat

12niculae CP

Fostul patron al FC Brasov, Ioan Neculaie, va fi eliberat conditionat din Penitenciarul Codlea, decizia in acest sens a Tribunalului Brasov fiind definitiva.
Tribunalul Brasov a mentinut, miercuri, decizia Judecatoriei Brasov, care, pe 15 mai, a dispus liberarea conditionata a omului de afaceri Ioan Neculaie.

Acesta a executat aproximativ sase luni din pedeapsa de doi ani de inchisoare.

"Condamnatul ramane eliberat conditionat. S-a dispus punerea in libertate, daca nu este arestat in alta cauza. Definitiva", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristina Ciolacu, purtatorul de cuvant al Tribunalului Brasov.

Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost prins in noiembrie la Giurgiu, in timp ce incerca sa treaca granita. Fostul patron al FC Brasov era cautat pentru a fi dus in arestul politiei Brasov, dupa ce Curtea de Apel a dat o sentinta de doi ani de inchisoare cu executare, pentru infractiuni la regimul armelor si munitiilor.

Ioan Neculaie a fost inchis pentru ca, in timp ce se afla la vanatoare, a tras cateva focuri de arma spre cauciurile masinii sale, nervos pe soferul sau.

Pe langa sentinta de doi ani, Ioan Neculaie a fost obligat sa achite si suma de 3000 de lei, cheltuieli de judecata.

Ioan Neculaie detine fabrica de autocamioane Roman S.A. In urma cu mai mult de doi ani, a renuntat la echipa de fotbal FC Brasov, pe care o finanta din 1999. In 2010, averea lui Ioan Neculaie era estimata la suma de 80-82 milioane de euro.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu