Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Combinatie foarte buna pentru sanatate. Amesteca aceste condimente cu iaurt si vei vedea efectele. Scapi de grasimea abdominala intr-un timp scurt

iaurt

Iaurtul ajuta la o slabire sanatoasa

Printre numeroasele beneficii ale iaurtului se numara si activarea metabolismului si mentinerea greutatii corporale.

Iaurtul mentine flora intestinala sanatoasa, arde grasimile, reduce apetitul si grabeste arderile. In combinatie cu diferite condimente, iaurtul si alte produse lactate sunt un elixir pentru activarea metabolismului si pentru o silueta perfecta.

Pentru flora intestinala sanatoasa

In 500 ml. iaurt se adauga 1 lingurita de ghimbir dat pe razatoarea fina/mica sau cu pulbere de ghimbir. Se mai adauga o jumatate de lingurita de scortisoara si 1 lingura de miere de albine. Se amesteca bine in blender, apoi se lasa sa stea timp de 10 minute.

Se consuma cate 1 pahar din aceasta bautura, de 3 ori pe zi, renuntandu-se total la consumul de alimente grase si bogate in calorii, si se fac exercitii fizice. Intr-o saptamana se pot pierde de la 2 pana la 4 kilograme.

Pentru arderea grasimilor

Intr-un pahar de iaurt se adauga 1 lingura de patrunjel tocat marunt si 1 lingurita rasa de pulbere din seminte de marar sau fenicul. Cocktail-ul se lasa sa stea timp de o ora, inainte de consum.

Aceasta bautura se bea pe stomacul gol, dimineata si seara, in cura de 10 zile.

Pentru reducerea apetitului
Se decojesc 5 mere acre, de marime medie, se dau pe razatoare sau paseaza cu ajutorul blender-ului/ robotului de bucatarie. Piureul de mere se amesteca cu 300 ml. iaurt. Se adauga scortisoara dupa gust si se amesteca din nou.

Cu aceasta bautura miraculoasa se inlocuieste micul-dejun sau cina.

Pentru grabirea arderilor

In 2 linguri de apa minerala se dilueaza un sfert de lingurita de piper rosu, cate un praf de pulbere de nucsoara si turmeric. Compozitia se amesteca cu 250 ml. de chefir sau iaurt.

Pentru grabirea arderilor, bautura se consuma cu o ora inainte de culcare.

Precautii
Se consuma doar iaurtul natural, de casa, sau iaurtul adevarat din comert, si nu cel tratat termic – supus unui proces de incalzire care il priveaza de fermentii activi.

Iaurtul cu fermenti vii are intotdeauna inscrisa temperatura scazuta de conservare (2-7 grade Celsius) si termenul de garantie de maximum 1 luna, in timp ce produsele tratate termic nu le au.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu