Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 77    0

Tiruri arse intr-un accident langa Cluj-Napoca

Două tiruri și un autoturism au ars miercuri, în totalitate, într-un urma accident produs în localitatea Dezmir, din apropierea municipiului Cluj-Napoca. Potrivit unui comunicat de presă al Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul, produs în jurul orei 14,30, a provocat blocarea traficului pe ambele sensuri de deplasare ale DN 1N (Centura Est a municipiului Cluj) Apahida — Vâlcele.

În accident au fost implicate un autoturism și două ansambluri de vehicule formate, fiecare, din câte un autotractor și o semiremorcă.

Din primele informații reiese că, în urma producerii evenimentului, autoturismul și cele două ansambluri de vehicule s-au aprins și au ars în totalitate. Din nefericire, cei trei conducători auto au rămas încarcerați în vehiculele pe care le pilotau, se arată în comunicatul transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, la fața locului se află poliția rutieră și lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență competenți teritorial, care iau măsuri pentru limitarea pagubelor, preîntâmpinarea producerii unor situații mai grave, fluidizarea traficului și efectuarea cercetărilor.

Polițiștii recomandă tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona accidentului să aștepte în coloană, iar când traficul se va relua, să circule cu atenție sporită și să respecte semnalele și indicațiile agenților.

În cauză au fost sesizate și alte autorității responsabile, pentru a interveni conform competențelor ce le revin.

AGERPRES

Citeste si...

21 Aprilie 2014
 1521    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu