Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 49    0

BREAKING NEWS! Atac armat in Belgia, soldat cu patru morti

politie belgia2

Trei persoane, dintre care doi politisti, au fost ucisi, marti, in orasul Liege, de un individ care a reusit sa ia o femeie ostatica inainte sa fie impuscat mortal de autoritatile belgiene, relateaza site-ul cotidianului The Telegraph.

Belgia se afla in alerta inca de la atacul efectuat la Paris, in 2015, de catre o filiala Stat Islamic, in urma caruia au murit 130 de oameni. Un alt atentat a avut loc la Bruxelles in 2016, in urma caruia au murit 32 de oameni.
Presa locala relateaza ca doi politisti si un trecator au fost impuscati mortal marti dimineata. Atacatorul a murit la scurt timp dupa ce a luat un ostatic.

Oficialii locali au confirmat ca atacatorul care a ucis doi politisti pe Bulevardul Avroy, in orasul belgian Liege, a fost "neutralizat".

Potrivit The Independent, incidentul a avut loc la ora locala 10.30 (ora Romaniei, 11.30). Alte doua persoane au fost ranite.
"Am aflat cu groaza de atacul de pe Bulevardul d'Avroy din #Liege si de moartea celor doi ofiteri de politie. Este o tragedie", a declarat Christine Defraigne, presedintele Senatului belgian, pe platforma online Twitter.

Ministrul de interne, Jan Jambon, a anuntat ca situatia a fost monitorizata de Centrul Antiterorist al Belgiei.

 

Citeste si...

29 Mai 2018
 943    0
28 Mai 2018
 940    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu