Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 63    0

CSU Craiova a castigat Cupa Romaniei, dupa 2-0 in finala cu Hermannstadt Sibiu

cupa

CSU Craiova a castigat, duminica, pe Arena Nationala din Capitala, a 80-a editie a Cupa Romaniei, dupa ce a invins in finala, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt. Daca se tine cont de palmaresul fostei echipe Universitatea Craiova, acesta este al saptelea trofeu al Cupei Romaniei pentru formatia olteana, primul dupa 1993.
Au marcat: Gustavo '29, Mitrita '58.

Min. '29, 0-1 - Gustavo a inscris cu un sut de la 16 metri, la coltul lung, dupa o actiune la care au mai participat Baluta si Mitrita;

Min. '58, 0-2 - Mitrita a marcat cu un sut in poarta goala din interiorul careului, dupa o pasa a lui Baluta, care a initiat o actiune de contraatac, in urma unei pase a lui Gustavo.
In urma acestui rezultat, CSU Craiova va participa in turul al treilea preliminar al Ligii Europa.

Au evoluat urmatoarele echipe:

AFC Hermannstadt: Cabuz – Coman, Crisan, Stoica, Tatar – Dilbea (Curtean '64), Boboc – Hergheligiu (Neagu '69), Rusu, Petrescu – Blanaru (L. Dumitriu '77). Antrenor Alexandru Pelici;

CSU Craiova: Mitrovici – Popa, Kelici, Ferreira – Martici, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo (Glavina '74), Baluta (Dimitrov '90), Mitrita (Burlacu '84). Antrenor Devis Mangia.

Cartonase galbene: I. Stoica '26, Herghelegiu '61, Crisan '71, Coman '73, Boboc '78  Popa '2, Zlatinski '42, Bancu '55, Kelici '61. Baluta 74.

 Arbitri: Marcel Birsan - Adrian Radu Ghinguleac si Ciprian Florin Dansa - Catalin Popa;

Observatori: George Ionescu si Octavian Goga.

La finala au asistat peste 30.000 de spectatori, din care circa 20.000 de suporteri olteni si aproximativ 7.000 de fani sibieni.

Galerie Foto

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu