Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 51    0

Aeroportul Schiphol din Amsterdam, inchis din cauza unei pene de curent. Incidentul va avea "consecinte severe asupra traficului aerian"

aerop

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost inchis temporar in dimineata zilei de duminica din cauza unei pene de curent, au anuntat autoritatile aeroportuare, precizand ca incidentul va avea "consecinte severe asupra traficului aerian in cursul zilei", informeaza agentia de stiri Reuters.
Traficul rutier si feroviar spre aeroport a fost oprit in jurul orei locale 3.00 (ora Romaniei, 4.00) pentru pentru a asigura siguranta calatorilor, au anuntat autoritatile aeroportuare, precizand ca procedurile de check-in au devenit imposibil de efectuat, iar salile de asteptare ale aeroportului s-au umplut cu pasageri.

Traficul spre aeroport a fost redeschis in jurul orei locale 4.30 (ora Ronmaniei, 5.30), dupa ce ce au fost remediate defectiunile, insa incidentul va va avea "consecinte severe asupra traficului aerian in cursul zilei", a declarat Jacob Bartels, purtatorul de cuvant al aeroportului.

De asemenea, zborurile spre Amsterdam vor fi afectate, intrucat doar zece avioane pe ora au permisiunea de a ateriza la Schiphol in cursul diminetii de duminica, a adaugat Bartels, precizand ca zborurile programate sa decoleze au prioritate.
Schiphol este al treilea cel mai aglomerat aeroport din Europa dupa numarul de calatori, dupa Heathrow din Londra si Charles de Gaulle din Paris.

Citeste si...

28 Aprilie 2018
 930    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu