Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 68    0

Ministrul Transporturilor, nemultumit de o parte a lucrarilor la Autostrada Lugoj – Deva. Ce spune Sova despre posibilitatea rezilierii contractului

autostrada timis lugoj2

Potrivit unor surse din cadrul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, ministrul Transporturilor, Lucian Sova, si directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Stefan Ionita, viziteaza, marti, santierele loturilor 3 si 4 ale Autostrazii Lugoj – Deva.

Pentru inceput, a fost vizitat santierul lotului 3, oficialii aratandu-se nemultumiti de mobilizarea slaba a antreprenorului pe acest tronson.

“Ministrul Transporturilor si directorul CNAIR sunt in vizita pe loturile 3 si 4 ale Autostrazii Lugoj – Deva. Mobilizarea antreprenorului de pe lotul 3 este slaba din nou, se mentin anumite probleme evidentiate si in alte dati. Pe lotul 4 lucrurile continua, merg intr-un ritm sustinut”, a confirmat, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al CNAIR, Alin Serbanescu.
Intrebat daca exista posibilitatea sa fie reziliat contractul cu antreprenorul de pe lotul 3 al Autostrazii Lugoj – Deva, Alin Serbanescu a precizat ca “decizia se ia doar la nivel de minister”.

La inceputul lunii aprilie, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a facut un control inopinat pe lotul trei al Autostrazii Lugoj – Deva, reprezentantii institutiei anuntand ca “s-a constatat o slaba mobilizare, insuficienta pentru realizarea proiectului in parametrii normali si la timp. De asemenea, au fost evidentiate si o serie de probleme nerezolvate pentru care se asteapta solutii viabile”.

Citeste si...

17 Aprilie 2018
 1100    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu