Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 8 ore
 38    0

E simplu si delicios dar sigur nu l-ai incercat. Tort delicios din biscuiti

tort

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Tort delicios din biscuiti.

Lista de ingrediente:

-500 g biscuiti cu cacao

-500 ml lapte

-3 galbenusuri

-doua- trei linguri suc de lamaie

-rom

-75 grame zahar

-2 linguri cafea

Cum se prepara:

Crema fiarta:

Galbenusurile se bat cu zaharul si se adauga laptele cald.

Se amesteca pana cand crema se ingroasa, apoi se adauga cafeaua, se amesteca bine si se lasa la racit.

Pe un platou se aseaza biscuitii in forma de blat, se stropesc cu rom, crema pune deasupra uniform.

Se aranjeaza al doilea blat de biscuiti, ii stropim si pe ei cu rom si suc de lamaie punem crema uniform.

Se aranjeaza al treilea strat de biscuiti, se stropesc cu rom si suc de lamaie si se acopera cu crema.

La final crema se pune pe toti peretii iar tortul se decoreaza dupa gustul fiecaruia.

sursa: specialitateacasei.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Tort delicios din biscuiti.

Lista de ingrediente:

-500 g biscuiti cu cacao

-500 ml lapte

-3 galbenusuri

-doua- trei linguri suc de lamaie

-rom

-75 grame zahar

-2 linguri cafea

Cum se prepara:

Crema fiarta:

Galbenusurile se bat cu zaharul si se adauga laptele cald.

Se amesteca pana cand crema se ingroasa, apoi se adauga cafeaua, se amesteca bine si se lasa la racit.

Pe un platou se aseaza biscuitii in forma de blat, se stropesc cu rom, crema pune deasupra uniform.

Se aranjeaza al doilea blat de biscuiti, ii stropim si pe ei cu rom si suc de lamaie punem crema uniform.

Se aranjeaza al treilea strat de biscuiti, se stropesc cu rom si suc de lamaie si se acopera cu crema.

La final crema se pune pe toti peretii iar tortul se decoreaza dupa gustul fiecaruia.

sursa: specialitateacasei.r

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu