Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 51    0

A baut cate un ceai zilnic timp de cateva zile si a vazut rezultatele. Asa o sa faci si tu de acum incolo

ceai detoxifiant

Beti in fiecare zi aceste ceaiuri detoxifiante de casa! Reduc grasimea de pe burta si subtiaza talia cu cativa centimetri! Corpurile noastre au nevoie de detoxifiere, ocazional, pentru a fi in masura sa functioneze corect si pentru a preveni numeroase boli. Pentru a mentine sanatatea corpului nostru si pentru a-l curata in mod regulat, ar trebui sa fie foarte hidratat sis a aveti grija sa elimine deseurile si toxinele daunatoare.

In general, doza recomandata de apa este de 2 litri pe zi, inclusiv legume si fructe bogate in continut de apa, precum si ceaiuri de plante. Ceaiurile de plante sunt bogate in beneficii pentru sanatate, detoxifiant si proprietati care au un efect anti-inflamator puternic de alcalinizare.
Astazi, va vom dezvalui trei retete de ceaiuri detoxifiante extrem de benefice, care va sprijina in procesul de pierdere in greutate si va ajuta sa ardeti grasimea abdominala.

Reteta nr. 1
Ingrediente:
• 1/4 lamaie proaspat feliata
• 2.5 cm de ghimbir ras proaspat sau felii
• 1/2 lingurita de scortisoara macinata
• 1 lingurita de ceai alb
• 1 lingurita de miere
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele cu 2 cesti de apa fiarta intr-un ceainic mic.
Beti acest ceai si incepeti sa mergeti pe scari mai des. Accelereaza arderea grasimilor.

Reteta nr. 2
Ingrediente:
• 1 pumn mic de menta proaspete sau 1 lingurita de ceai de menta uscata
• 1 lingurita de ceai de lemn dulce sau radacina de lemn dulce in stare proaspata
• 1-2 lingurite de ceai Rooibos
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele si se toarna doua cesti de apa clocotita peste ele, intr-un ceainic. Puteti combina ingredientele intr-un borcan mai mici si sa faceti propriul amestec, pentru a avea la indemana acest ceai pe parcursul intregii zile. Cantitatea preparata este suficienta pentru una sau doua zile.
Faceti sarituri cu coarda
Acest exercitiu va stimula, de asemenea, transpiratia si poate arde grasimile din zona abdominala. Mai mult decat atat, acest exercitiu il puteti face oricand si oriunde, trebuie doar sa aveti o franghie.

Reteta nr. 3
Ingrediente:
• 1 lingurita flori de musetel
• 1 lingurita de ceai verde
• 1 lingurita hibiscus uscat
• 1 lingurita de macese uscate

Mod de preparare:
Intr-un ceainic, se amesteca toate ingredientele si se toarna 2 cesti de apa fiarta. Macerati timp de 3-4 minute. Puteti amesteca, de asemenea, ingredientele intr-un borcan si sa tineti acest amestec puternic la indemana pe parcursul intregii zile. Aceasta cantitate de ceai preparat serveste 1-2 persoane.
Iesiti la alergat
Alergatul este unul dintre cele mai eficiente exercitii pentru a arde grasimea de pe burta si pentru a sprijini pierderea in greutate. Este un exercitiu cardiovascular excelent, dar, in acelasi timp, reduce eficient stresul.
 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu