Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 18 ore
 46    0

Radu Mazare a fost RETINUT. Primarul Constantei, acuzat ca a luat mita 175.000 euro

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut, marti, de procurorii anticoruptie, în urma audierilor de la sediul central al DNA. Edilul va fi prezentat instantei, cu propunerea de arestare preventiva. El este acuzat de procurorii anticoruptie ca a luat mita 175.000 de euro de la un reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinte sociale "Henri Coanda", pentru a o ajuta pe aceasta sa câstige licitatie si pentru a mari, ulterior, valoarea contractului.
Directia Nationala Anticoruptie (DNA) informeaza, într-un comunicat de marti seara, ca Radu Mazare este urmarit penal pentru luare de mita, iar Avraham Morgenstern, "reprezentant al unei societati comerciale", pentru dare de mita.
Cei doi au fost retinuti si vor fi prezentati, miercuri, instantei supreme, cu propunerea de arestare preventiva, a mai precizat sursa citata.
Potrivit ordonantelor de retinere, la începutul anului 2011, primarul Radu Mazare a lansat Programul de construire locuinte modulare grupate în Campusul Social "Henri Coanda", aprobat prin hotarâre a Consiliului Local al Municipiului Constanta.
 Mediafax.ro

Citeste si...

8 Aprilie 2014
 1407    0
8 Aprilie 2014
 1281    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu