Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 3 ore
 35    0

Dupa ce citesti asta, nu vei mai arunca niciodata cojile de ceapa!

ceapa

Dupa ce citesti asta, nu vei mai arunca niciodata cojile de ceapa!

Toata lumea arunca partile nefolositoare din ceapa, in special cojile, fara sa stie ca acestea pot avea utilizari nebanuite si proprietati uimitoare. 
Conform ultimelor cercetari, coaja de ceapa este o sursa excelenta de flavonoide, in special de quercitina, un antioxidant si anti-inflamator puternic.

Beneficiile cojilor de ceapa:

1. Scade colesterolul "rau" si tensiunea.
2. Lupta cu alergiile.
3. Reduce inflamatiile.
4. Sustine functiile muschilor.
5. Trateaza depresia.
6. Trateaza unele dorme de cancer.


Coaja de capa nu poate fi mancata, insa poti profita de beneficiile sale adaugand-o in supe si tocanite si indepartand-o la final. 

Daca viitoare cand prepari o supa, adauga o ceapa sau doua, cu tot cu coaja. In acest fel, vei putea extrage quercitina.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dupa ce citesti asta, nu vei mai arunca niciodata cojile de ceapa!

Toata lumea arunca partile nefolositoare din ceapa, in special cojile, fara sa stie ca acestea pot avea utilizari nebanuite si proprietati uimitoare. 
Conform ultimelor cercetari, coaja de ceapa este o sursa excelenta de flavonoide, in special de quercitina, un antioxidant si anti-inflamator puternic.

Beneficiile cojilor de ceapa:

1. Scade colesterolul "rau" si tensiunea.
2. Lupta cu alergiile.
3. Reduce inflamatiile.
4. Sustine functiile muschilor.
5. Trateaza depresia.
6. Trateaza unele dorme de cancer.

Coaja de capa nu poate fi mancata, insa poti profita de beneficiile sale adaugand-o in supe si tocanite si indepartand-o la final. 

Daca viitoare cand prepari o supa, adauga o ceapa sau doua, cu tot cu coaja. In acest fel, vei putea extrage quercitina.
Dupa ce citesti asta, nu vei mai arunca niciodata cojile de ceapa!

Toata lumea arunca partile nefolositoare din ceapa, in special cojile, fara sa stie ca acestea pot avea utilizari nebanuite si proprietati uimitoare. 
Conform ultimelor cercetari, coaja de ceapa este o sursa excelenta de flavonoide, in special de quercitina, un antioxidant si anti-inflamator puternic.

Beneficiile cojilor de ceapa:

1. Scade colesterolul "rau" si tensiunea.
2. Lupta cu alergiile.
3. Reduce inflamatiile.
4. Sustine functiile muschilor.
5. Trateaza depresia.
6. Trateaza unele dorme de cancer.

Coaja de capa nu poate fi mancata, insa poti profita de beneficiile sale adaugand-o in supe si tocanite si indepartand-o la final. 

Daca viitoare cand prepari o supa, adauga o ceapa sau doua, cu tot cu coaja. In acest fel, vei putea extrage quercitina.
 

Citeste si...

8 Februarie 2018
 1016    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu