Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 41    0

Cazul politistului pedofil - Fostul consilier al ministrului Carmen Dan, Valentin Riciu: Despescu sa-si asume responsabilitati pentru functia pe care o are

bogdan despescu

Fostul consilier al ministrului Afacerilor Interne, Valentin Riciu, a declarat, miercuri dimineata, ca, in ceea ce priveste cazul agentului acuzat de pedofilie, actualul sef al Politiei Romane, Bogdan Despescu, ar trebui "sa-si asume responsabilitati pentru functia pe care o are".
"Eu sunt consilierul agent de politie, dar in fruntea Politiei Romane sunt chestori, fostul sef al Politiei Capitalei care, iata, nu si-a dat nico demisie, desi stia despre acea nota, actualul sef al Politiei Romane, domnul Despescu, care are o semnatura. Nu pot sa spun eu ce sa faca domnul Despescu. Domnul Despescu sa-si asume responsabilitati pentru functia pe care o are. Marius Voicu era seful Politiei Capitalei, la fel sa-si asume responsabilitati. Nu pot sa le spun eu ce sa faca, este decizia lor", a declarat Valentin Riciu, miercuri dimineata, la plecarea de la sediul Ministerului Afacerilor Interne

Referitor la plangerile si dosarele care l-ar viza, Valentin Riciu a declarat ca inca nu stie despre ce este vorba. "In momentul in care voi fi chemat, voi da detalii. Pana la momentul ala, nu pot sa spun nimic", a completat Riciu. El a mai spus ca ramane politist.

Marti seara, Valentin Riciu a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca a demisionat din functia de consilier al ministrului Afacerilor Interne. Parchetul General a anuntat, luni, ca a sesizat Inspectia Judiciara in cazul a doua dosare care il vizeaza pe Valentin Riciu, consilier al ministrului Afacerilor Interne, instrumentate de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3, procurorii constatand ca cercetarile au fost tergiversate.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu