Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 59    0

TRAGEDIE la Moscova! Cel putin cinci persoane au murit dupa ce un autobuz plin cu pasageri a intrat intr-un pasaj pietonal

Autobuz

Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata, dupa ce un autobuz plin cu pasageri a intrat intr-un pasaj pietonal, in apropierea unei statii de metrou din Moscova.

UPDATE 16:00 Primele declaratii ale soferului autobuzului, care sustine ca a fost o problema la frana de mana. 

”Am mers pana la statia Slavyansky Boulevard, acolo este ultima oprire. Avream 3 persoane in autobuz si am fost nevoit sa atept 15 minute pentru a pleca. Un alt autobuz a venit in spatele meu, am vrut sa ma mut sa-i fac loc. Cu frana de mana trasa, autobuzul a intrat in pasaj. Am facut totul sa-l opresc, dar nu s-a oprit. Autouzul are cutie automata, deci nimic nu mai putea fi facut”, au fost primele declaratii ale soferului.

UPDATE 15:45 Viktor Tikhonov, soferul autobuzului, un barbat in varsta de 58 de ani a fost retinut. Accesta a fost testat cu aparatul etilotest, insa rezultatul a fost negativ. Potrivit primelor informatii, barbatul era sofer de mai bine de 30 de ani.

 Incidentul s-a petrecut Kutuzovsky Avenue, in vestul Moscovei, in apropierea statiei de metrou Slavyansky Bulvar scrie Russia Today.

Un clip de 25 de secunde publicat pe canalul Telegram Mash arata momentul in care autobuzul a iesit de pe sosea si a ajuns pe treptele pasajului pietonal din Moscova.

In urma accidentului, cel putin 5 persoane au murit, iar peste 10 au fost ranite.

Pe canalul de mesagerie Mash a fost publicata o lista cu numele primelor victime ale accidentului, printre care se numara si o adolescenta de numai 16 ani.

Primarul Moscovei, Sergei Sobyanin, si-a exprimat condoleantele pentru toate familiile victimelor printr-un mesaj postat pe Twitter.

Din primele informatii, accidentul s-ar fi produs din doua cauze: fie franelele au cedat, iar soferul nu a mai putut controla autobuzul, fie acesta a incercat sa evite producerea unui alt accident, dupa ce un alt autoturism i-ar fi taiat calea.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu