Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 67    0

CRIMA DE LA METROU: Cum s-au scurs ultimele clipe din viata fetei UCISE cu sange rece la metrou. A fost lovita cu piciorul cand a incercat sa se ridice. Suspecta, incoerenta la audieri

crima 1

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca dupa ce ar fi fost impinsa in fata metroului, tanara de 25 de ani ar fi incercat sa se ridice, insa a fost impiedicata si lovita cu piciorul de agresoare. Crima s-a petrecut la statia de metrou Dristor. La audieri, suspecta nu si-a recunoscut fapta, fiind incoerenta.


Desi pe peron erau multe persoane, nimeni nu a mers dupa femeia care a impins-o pe fata in fata metroului pentru a o opri, aceasta reusind sa plece, fiind depistata dupa mai multe ore.

Anterior, suspecta ar fi incercat sa ucida o alta fata, o tanara in varsta de 20 de ani, la statia de metrou Costin Georgian. Fata a opus rezistenta atunci cand femeia a incercat sa o impinga in fata trenului si a reusit sa fuga. Nu a mers imediat la politie, ci s-a dus acasa si le-a povestit parintilor. Ulterior, in stare de soc, a depus o plangere.

Sesizarea a fost depusa in acelasi timp in care o tanara de 25 de ani isi pierdea viata, fiind impinsa de aceeasi femeie, potrivit informatiilor de la dosar.

Pe baza descrierii facute de fata de 20 de ani, politistii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la metrou si au depistat-o pe femeie. A fost dusa la audieri, unde nu si-a recunoscut fapta, insa s-a recunoscut in imagini. Nu era coerenta, iar anchetatorii nu au gasit un fir logic in declaratiile ei, au precizat surse judiciare.

Femeia de 36 de ani a fost supusa unei expertize psihiatrice.

Potrivit unor surse judiciare, tanara ucisa marti seara se numeste Alina Ciucu si este din Craiova.

„In cursul noptii, politisti ai Brigazii de Politie Transport Public Bucuresti au depistat o femeie in varsta de 36 de ani, ale carei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei cautate si au condus-o la sediul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti”, transmite Politia Romana.

Oamenii legii spun ca agresoarea a parasit statia de metrou Dristor 1 dupa atac. Femeia ar mai fi incercat inainte sa impinga o alta tanara in fata metroului, la statia Costin Georgian.

„Vorbim despre un incident care a avut loc cu cateva ore inainte, dar care a fost comunicat Politiei in jurul orei 20.00. O tanara, tot asa, ar fi fost impinsa, nu i s-a intamplat din fericire absolut nimic, si in jurul orei 20.00, s-a prezentat la Politie sa relateze acest eveniment. Exista indicii ca ar fi aceeasi persoana in cauza si aici”, a spus, marti seara, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Cercetarile in cauza sunt facute de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Capitalei.

Citeste si...

13 Decembrie 2017
 942    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu