Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 62    0

Noul primar al municipiului Deva va fi instalat in functie pe 29 noiembrie

oancea

Noul primar ales al municipiului Deva, Florin Nicolae Oancea (PNL), va fi instalat oficial în funcţie pe 29 noiembrie, într-o şedinţă festivă a Consiliului Local Deva, a declarat marţi, pentru AGERPRES, viceprimarul localităţii, Răzvan Mareş. 

"Şedinţa va avea un singur punct pe ordinea de zi: depunerea jurământului de către noul primar ales", a precizat Mareş. 

Mandatul noului primar al municipiului Deva a fost validat luni printr-o hotărâre a Judecătoriei Deva, după ce acesta a câştigat alegerile parţiale organizate pe 5 noiembrie. Florin Oancea a reuşit să adune peste 42% din voturile electoratului, potrivit rezultatelor finale ale Biroului Electoral de Circumscripţie (BEC) Deva. 

Florin Oancea s-a născut pe 17 ianuarie 1968, în oraşul Călan. În anul 1993 a absolvit Universitatea ''Babeş-Bolyai'' din Cluj-Napoca, secţia Finanţe-Bănci. 

A fost membru al PNL din anul 1998, până în 2012, când a demisionat din partid şi a candidat ca independent la funcţia de primar al municipiului Deva. 

Florin Oancea a fost consilier local din partea PNL în perioada 2000-2010 şi iunie-septembrie 2016, îndeplinind funcţia de viceprimar între iunie 2004 şi ianuarie 2010. 

Între anii 2003 şi 2012 a condus organizaţia PNL Deva. 

La alegerile locale din iunie 2016, Florin Oancea a candidat pentru funcţia de primar al municipiului Deva din partea ALDE. 

În iulie 2017 a revenit în PNL şi a fost desemnat de conducerea organizaţiei locale să candideze pentru Primăria Deva. Din octombrie este preşedinte al PNL Deva. AGERPRES

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu