Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 45    0

Lapovita si ninsoare in nord-vestul si centrul tarii si in zonele montane, pana miercuri dupa-amiaza

ninsoare si viscol

Lapovita si ninsori se inregistreaza in nord-vestul si centrul tarii, dar si la munte, unde zapada va fi insotita de intensificari ale vantului, din noaptea de luni spre marti, pana miercuri la ora 18.00.
Din noaptea de luni spre marti, de la ora 3.00, pana miercuri la ora 18.00, sunt semnalate lapovita si ninsori in nord-vesttul si centrul tarii, dar si la munte, unde zapada este insotita de intensificari ale vantului.

In acest interval, la munte va ninge si local se va depune un strat mai consistent de zapada, iar vantul va avea intensificari temporare, cu viteze mai mari pe creste, unde vor fi rafale de peste 60-80 de kilometri la ora, viscolind ninsoarea si spulberand zapada, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie.

Potrivit meteorologilor, in nord-vestul si centrul tarii vor predomina ninsorile, in general slabe cantitativ, cu precadere in cursul zilei de marti si in noaptea de marti spre miercuri.

La munte, in special la altitudini de peste 1.700 de metri, vantul va avea intensificari in dupa-amiaza zilei de luni si in prima parte a noptii de luni spre marti, cu rafale de peste 90-100 kilometri la ora.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu