Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 13 ore
 42    0

Judecatoria a validat alegerea in functie a noului primar al municipiului Deva

florin oancea 2

O instanta a Judecatoriei Deva a validat, luni, alegerea in functie a noului primar al municipiului, Florin Oancea (PNL), dupa ce acesta a castigat scrutinul partial organizat pe 5 noiembrie. 

"Instanta a admis cererea si a validat alegerea domnului Oancea Nicolae Florin in functia de primar al municipiului Deva. Incheierea este executorie si supusa apelului in 30 de zile de la comunicare", a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Judecatoriei Deva, judecatoarea Cristina Roncioiu. 

Decizia instantei survine dupa ce echipa candidatului a publicat in Monitorul Oficial raportul detaliat al cheltuielilor electorale efectuate de acesta, indeplinind astfel conditiile impuse de lege. 

Candidatul PNL la functia de primar al municipiului Deva, Florin Oancea, a castigat alegerile partiale organizate pe 5 noiembrie, el reusind sa adune peste 42% din voturile electoratului, potrivit rezultatelor finale ale Biroului Electoral de Circumscriptie (BEC) Deva. 

Noul primar va fi instalat oficial in functie in cadrul unei sedinte festive a Consiliului Local Deva. 

Alegerile locale partiale pentru Primaria Deva au avut loc dupa ce fostul edil, Mircia Muntean (PSRO), a fost condamnat definitiv la sase ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu si conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului, in data de 24 aprilie 2017. AGERPRES

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu