Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 47 minute
 7    0

Nici nu-l mai recunosti pe „State de Romania” daca-l vezi pe cum arata acum. A slabit aproape 30 de kilograme! Transformarea este uriasa! Iata cum arata marele actor

actor

Gheorghe Visu este unul din cei mai apreciati actori din Romania, iar mare parte din popularitatea sa s-a datorat serialului „State de Romania”, acolo unde l-a interpretat pe State Potcovaru.

Implicat, de curand, in alte productii cinematografice, de o mai mare amploare, actorul Gheorghe Visu a fost nevoit sa isi schimbe drastic infatisare si, implicit sa slabeasca cateva zeci de kilograme bune, informeaza digi24.ro.

Actorul a fost prezent anul trecut la Festivalul de Film de la Sarajevo, acolo unde in aplauzele tuturor, a obtinut premiul pentru cel mai bun actor, cu rolul sau din productia „Caini”, in regia lui Bogdan Mirica.

„Mă bucur enorm că Gheorghe Visu a obţinut premiul pentru cel mai bun actor la Sarajevo. Faptul că pentru rolul ăsta a slăbit 27 de kilograme a devenit de-a lungul interviurilor un fel de anecdotă – dar pentru mine, care l-am văzut cum s-a lăsat locuit de personaj de-a lungul filmărilor, e mai mult decât atât. A fost dedicat 100% şi pentru asta nu pot decât să-i fiu recunoscător”, a comentat regizorul Bogdan Mirică, despre performanta actorului.

În filmul Câini, Gheorghe Visu revine pe marele ecran cu un rol impresionant. Publicația franceză Télérama îl compară cu starurile western-ului american de altădată și dă exemplul lui Walter Huston în The Treasure of the Sierra Madre.

Actorul Gheorghe Visu a dezvăluit cât a încasat pentru a intra în pielea personajului pe care l-a interpretat în serialul de mare succes „Toate pânzele sus”.

Gheorghe Visu, care anul acesta a împlinit 66 de ani, este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți actori din România.

Artistul a mărturisit câți bani a luat în urma rolului Blac Pedro pe care l-a interpretat în serialul de mare succes „Toate pânzele sus”, din anul 1975.

La acea vreme, Gheorghe Visu a încasat 10.000 de lei pentru prestația sa, o sumă fabuloasă pentru acele timpuri, potrivit stirilekanald.ro.

„Am plecat la mare cu 10. 000 de lei, banii câștigați din “Toate pânzele sus”. Pusesem banii la CEC, dar i-am scos, i-am pus într-o geantă de umăr și i-am cheltuit pe toți într-o săptămână. Îmi plăcea să merg la restaurant, mi-am cumpărat o saltea gonflabilă pentru două persoane pe care, când am plecat, am lăsat-o la gazdă, pentru că mi-a fost lene s-o car la București. Am făcut banii praf la mare pe nimicuri. La cazinou nu mă duceam… După ‘90 am intrat prima oară în cazinou. Am și jucat, dar nu mi-a plăcut, din fericire”, a declarat maestrul.

Citeste si...

24 Octombrie 2017
 1058    0
23 Octombrie 2017
 1235    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu