Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 1 ora
 19    0

Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a Regelui Mihai

regele mihai 0
Casa Regala a Romaniei anunta ca Regele Mihai continua sa fie sub supravegherea medicilor, precizand ca in preajma zile sale de nastere Principesa Maria se afla in Elvetia pentru a-i fi alaturi.
"Principesa Maria se afla in Elvetia, pentru a fi alaturi de Regele Mihai, in preajma zilei de nastere a Majestatii Sale. Alteta Sa Regala petrece cateva zile la resedinta privata a tatalui ei. Majestatea Sa continua sa fie sub supravegherea permanenta al medicilor, urmand tratamentul obisnuit al ultimelor luni", potrivit Casei Regale.
Pe 25 octombrie, Regele Mihai va implini 96 de ani. Cu aceasta ocazie, Familia Regala gazduieste la Bucuresti doua evenimente.
"Custodele Coroanei va decora, in numele Majestatii Sale, un numar de 14 personalitati din Romania si Europa, la Sala Tronului Palatului Regal. Seara, Principesa Mostenitoare Margareta, Principele Radu si Principesa Maria vor lua parte la concertul caritabil organizat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei la Ateneul Roman. Concertul a ajuns la a zecea editie si este organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru sustinerea programului anual “Tinere Talente”", precizeaza Casa Regala.

Citeste si...

21 Octombrie 2017
 1097    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu