Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 51    0

Cine sunt victimele tragediei de la Cornu Luncii din Suceava! Un preot si familia sa au murit chiar de Sfanta Parascheva

preot2
Un preot si familia sa au murit in urma tragediei de la Cornu Luncii din judetul Suceava. Cinci oameni au murit, iar alti patru au fost grav raniti.


Petru Gavril împreună cu soția și cei patru copii, dar și cu sora și cumnatul lui, au plecat ieri de acasă pentru a merge să se roage la moaștele Sfintei Parascheva de la Iași.

 

 

Accidentul de la Cornu Luncii, cel mai grav accident din ultima perioadă în România

Pe drum, în zona localității Cornu Luncii din Suceava, mașina în care se afla preotul și familia sa a fost efectiv spulberată după un impact devastator cu o altă mașină în care se afla doar șoferul.

 

 

Potrivit martorilor, acul vitezometrului s-a oprit la 130 de km/h.

De altfel, impactul a fost atât de puternic încât una dintre mașini a rămas în același loc în care s-a produs impactul, fiind efectiv transformată într-un morman de fiare.

 

 

Tragedie la Cornu Luncii, chiar de sărbătoarea Sfintei Parascheva

În urma tragediei, preotul Petru Gavril, sora sa și soțul acesteia, dar și celălalt șofer, au murit pe loc. Alexia, fetița de 7 ani a preotului, a murit în drum spre spital din cauza rănilor extrem de grave suferite în accident.

 

 

La spital a ajuns soția preotului, Maria Gavril și trei dintre copiii săi. Starea lor de sănătate este foarte gravă, însă medicii depun toate eforturile pentru a-i salva.

Între timp, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea.sursa: observator.tv

Galerie Foto

Citeste si...

16 Octombrie 2017
 1154    0
15 Octombrie 2017
 950    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu