Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 14 ore
 43    0

Tanar prins in timp ce SE DROGA, chiar IN LICEU!

Prins în timp ce vroia să se drogheze în incinta unui liceu din Timişoara. Este vorba despre un timișorean de 21 de ani, care a fost surprins joi de jandarmi, intrand ilicit în incinta Colegiului Tehnic “Dimitrie Leonida” din Timişoara.
Oamenii legii l-au percheziționat și au descoperit asupra sa un plic suspect, care conținea etnobotanice, scrie Pentrutimisoara.ro. „In urma verificărilor persoana a recunoscut faptul că este consumator ocazional de droguri, iar plicul conţine substanţe etnobotanice  de tip „Ninja” pe care le achiziţionează prin intermediul internetului de la o persoană necunoscută”, susțin reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara.
Tanărul  s-a ales cu dosar penal pentru săvarşirea infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc pentru consum propiu, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 4 alin. 1 din Legea numărul 143/2000 republicată, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Cercetările în acest caz vor fi continuate de către BCCO Timişoara. 

Citeste si...

21 Martie 2014
 1537    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu