Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 3 ore
 35    0

Codrin Stefanescu anunta ca va propune in CExN al PSD revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader

codrin stefaNESCU
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, luni, ca la CExN al PSD de la Sucevita, care va avea loc vineri, va propune revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru ca nu "intervine", din punct de vedere "legal", in "atacul" procurorilor asupra PSD.
„E un atac la adresa PSD din partea statului paralel. Nu prea avem ministru al Justitiei. In ultimele zile nu am vazut niciun fel de declaratii din partea domnului Tudorel Toader vizavi de toate abuzurile astea si vizavi de incalcarea deciziei CCR din partea DNA. Sper ca azi sa aiba pozitia de ministru, sa respecte juramanul ca va apara tara, Constitutia”, a spus Stefanescu.
„Ii cer sa ia pozitie legala. In momentul in care se incalca decizia CCR si vezi ca procurorii fac inca desant catre Guvern, si CCR a spus clar ca nu au voie sa faca lucrul asta, ca vorbim de separatia puterilor in stat, tu ca ministru al Justitiei aveai obligatia sa iesi primul cu declaratie, e legal, nu e, e normal, nu e”, a adaugat Stefanescu.
El a spus ca la CExN al PSD care va avea loc vineri la Sucevita va propune revocarea ministrului Justitiei. „E prea de tot, avem un ministru care nu intervine cu nimic din punct de vedere legal”, a spus secretarul general adjunct al PSD.

Citeste si...

24 Septembrie 2017
 1408    0

Comentarii

pensionaru  | #10165
Cata nerusinare, cum este posibil ca procurorii sa atace HOTII?
+ Adauga Comentariu