Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 19 ore
 39    0

TRAGIC! Un medic anestezist din Timisoara s-a sinucis in Franta!

Visul unei vieţi mai bune s-a terminat dur pentru o romancă ce era medic anestezist la un spital din Franţa. Femeia şi-a luat zilele la clinica unde lucra, epuizată după ce făcuse ture duble în ultima săptămană. Doctoriţa plecase în străinătate ca să aibă bani să îşi crească băiatul de şase ani.

Romanca a decedat duminică, după ce şi-a administrat o doză de produse mortale intravenos, în spitalul în care lucra, în Chateauroux.

Colegii săi sunt devastaţi de moartea ei. „Suntem o mică familie aici. Petrecem atatea ore împreună. Uneori stam aici mai mult decat acasă. In plus, colega noastră care s-a sinucis tocmai terminase o săptămană de 78 de ore”, spun medicii citați de publicația Nouvelle Republique.

Vezi si: Gallamine, solutie injectabila - indicat in anestezie
 

Ei sunt furioşi pe declaraţiile ministrului francez al Sănătăţii, Marisol Touraine, cu privire la acest caz.

„Nu poate fi lăsată să spună că nu din cauza activităţii sale la spital s-a întamplat acest lucru şi că era pur şi simplu o femeie din Romania căreia i se făcuse dor de ţară! Ea se numea Simona şi era ca şi noi, de origine străină, dar ca şi noi, epuizată şi obosită”, au mai spus aceștia.

Simona era foarte apropiată de două colege, care aveau şi ele copii.

„Nu ne vedem copiii suficient. Impărtăşeam acest sentiment toate trei. Eu am descoperit-o, duminică dimineaţa, cand am preluat garda. 

Vezi si: Unde poti face avort in Romania si cat costa intreruperea sarcinii

Dar noi nu spunem că din cauza aceasta s-a sinucis Simona. Ii respectăm gestul. Fără să încercăm să judecăm de ce. In schimb, ministrul care nu o cunoştea, care nu a venit aici niciodată, nu ştia dacă se simţea sau nu bine în pielea ei (...) Considerăm că declaraţiile ei sunt o injurie la adresa” Simonei, a declarat una dintre ele, potrivit Mediafax.

Doctorița, de origine din Timișoara, va fi adusă în țară în următoarele zile, pentru a fi înmormantată.Digi24.ro

Citeste si...

17 Martie 2014
 1707    0
16 Martie 2014
 1850    0
16 Martie 2014
 1568    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu