Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 13 ore
 41    0

SCENE SOCANTE! Scandal si bataie la Te vreau langa mine! Doua concurente s-au PARUIT si s-au LOVIT! „Uita-te la tine in ce hal arati. Vii aici cu figuri?! Nesimtito!”

scandal

Nu e greu sa iti dai seama ca Marilena si Corina nu se agreaza, insa lucrurile dintre cele doua au degenerat mai repede decat ne-am fi asteptat.


Totul s-a intamplat la piscina, in timp ce toata lumea se delecta la soare. Cele doua nu s-au putut abtine si au inceput sa isi aduca jigniri pe seama felului in care arata.

 

„Bai, Marilena, pune ceva pe tine. Nu ti-e rusine sa stai asa, dezbracata? Nici nu ai ce arata. Nu vezi in ce fel arati?”, i-a spus Corina.

„Bai, fata, tu nu esti sanatoasa la cap. Uita-te cum arati tu la varsta ta. Cand aveam anii tai aveam 49 de kile. Ai venit in casa, de curand, si faci figuri dintr-astea? Nesimtito! Uita-te ce sunci ai. Ridica-ti burtile alea, ca sunt la pamant! Uita-te ce bube ai pe fata! Uita-te ce ten am, ce sprancene naturale am!”, s-a enervat Marilena.


Ceilalti concurenti care au asistat de pe margine la intregul spectacol au preferat sa nu intervina, ba chiar au urmarit cu mare interes cearta celor doua.

 


Citeste si...

6 Septembrie 2017
 1275    0
6 Septembrie 2017
 1548    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu