Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 7 ore
 38    0

Rafuiala cu focuri de arma intre doua clanuri de rromi din Lugoj

pistol
Scandal între clanurile de romi din Lugoj. Mai multe focuri de armă au fost trase în poarta unei case, iar poliÈ›iÈ™tii s-au deplasat la faÈ›a locului.

Incidentul a avut loc joi în jurul orei 23. Proprietarii casei în poarta căreia au fost trase focurile de armă susÈ›in că vinovaÈ›i sunt membrii unui clan rival care le-ar cere taxă de protecÈ›ie de 20.000 de euro. PoliÈ›iÈ™tii lugojeni s-au deplasat imediat la faÈ›a locului È™i au început cercetările, scrie tion.ro.

 

„În data de 17 august, în jurul orelor 23, pe raza localităţii Lugoj a avut loc un conflict între două familii de romi, în urma căruia s-a făcut uz de armă letală. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârÅŸirii infracÅ£iunilor de nerespectare a regimului armelor ÅŸi muniÅ£iilor ÅŸi uz de armă letală fără drept, iar în prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei ÅŸi a identificării autorilor ÅŸi tragerea lor la răspundere penală”, transmite IonuÈ› Sîrbu, purtătorul de cuvânt al IPJ TimiÈ™.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu