Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 6 ore
 24    0

SCANDALOS! Doua persoane, se pare fara discernamant, au fost surprinse facand sex intr+un cimitir din Lugoj, chiar pe un mormant. IMAGINILE SCANDALOASE au fost surprinse de catre un trecator

cimitir
Scene incredibile surprinse de un cititor tion.ro la Lugoj. Fara pic de rusine fata de trecatori sau respect fata de cei decedati, un cuplu a facut sex chiar pe un mormant. Atentie, urmeaza imagini nerecomandate minorilor.
Dezgustatorul spectacol a fost dat vineri, in cimitirul de pe strada Fagetului din Lugoj. Fara pic de rusine, cei doi „amorezati” s-au dezbracat si au facut sex chiar pe unul dintre morminte. Scenele au fost surprinse de un cititor tion.ro, care ne-a trimis cateva imagini pe adresa redactiei. Acesta sustine ca, de frica, nu a sunat la Politie, insa spera ca oamenii legii sa se sesizeze si sa ii pedepseasca pe cei doi.
In cazul in care vor fi identificati, cei doi risca doar o amenda. Politistii recomanda ca in astfel de cazuri sa sunati imediat la 112. Imaginile scandaloase le puteti vedea pe tion.ro.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu