Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 49    0

Cum s-a tratat Adda de depresia postanatala

adda

CântăreaÅ£a Adda a devenit mămică în urmă cu 12 luni. Åžtim despre ea că a reuÅŸit să slăbească mai bine de 20 de kilograme fără sport ÅŸi fără vreun fel de operaÅ£ie estetică.

Ceea ce nu s-a ÅŸtiut este că Adda a trecut printr-o depresie postnatală. CântăreaÅ£a a reuÅŸit să treacă peste depresie cu ajutorul familiei.

Artista a declarat că a plâns foarte mult ÅŸi chiar dacă foarte multe femei au o astfel de depresie după ce devin mame, nimeni ÅŸi nimic nu te pregăteÅŸte pentru astfel de trăiri mentale.

Îmi era teamă că nu o să mă descurc ÅŸi a trebuit să mă obiÅŸnuiesc din nou cu mine. Am plâns mult ÅŸi am trecut prin multe stări”, a declarat Adda.

Adda a avut lângă ea familia ÅŸi astfel a reuÅŸit să depăşească depresia postnatală…

Oamenii din jurul meu, mama ÅŸi Cătălin, m-au ajutat foarte mult. Åži un rol foarte important l-a avut cel mic, pentru că mă făcea mai puternică în fiecare zi. M-am mobilizat destul de repede ÅŸi am început uÅŸor-uÅŸor să lucrez din nou. Cred că cel mai important este să ai răbdare cu tine atunci când treci prin astfel de momente, pentru că ceea ce urmează după este minunat. Momentele petrecute cu cel mic sunt absolut superbe”, a completat artista. sursa: Yve.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu