Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 83    0

Tragedie pe litoral! Un politist detasat pe litoral a murit noaptea trecuta, intr-un accident rutier produs intre 2 Mai si Vama Veche. Un jandarm, ranit

accident politist mort constanta 465x390
Un politist in varsta de 53 de ani, din Vaslui, detasat pe litoral, a murit intr-un accident rutier produs in timpul noptii de miercuri spre joi, intre statiunile 2 Mai si Vama Veche. In evenimentul rutier a fost ranit si un jandarm, starea acestuia fiind stabila.
Potrivit politistilor, accidentul s-a produs pe DN 39, intre localitatile 2 Mai si Vama Veche, fiind implicat un autoturism de serviciu din cadrul Biroului de politie Vama Veche.
Din primele informatii, se pare ca politistul, care conducea autoturismul MAI, a iesit pe Drumul National 39 de pe un drum secundar, efectuand un viraj la stanga catre Vama Veche fara sa se asigure, iar masina a fost lovita de un alt vehicul, condus de un tanar de 22 de ani.
Potrivit politistilor, echipajul MAI era compus dintr-un politist de ordine publica, detasat pe litoral, si un jandarm din cadrul Garzii Mobile de Jandarmi Constanta.
In urma accidentului, politistul a fost ranit grav si a intrat in stop cardio-respirator. In ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, acesta nu a mai putut fi salvat.
Si jandarmul a fost ranit, acesta are patru coaste rupte, dar este in afara oricarui pericol.
De asemenea, in accident au fost raniti si cei doi pasageri ai autoturismului care a lovit masina Politiei, insa acestia au leziuni minore.
Agent sef principal de politie Ioan Colinel Hrisu avea 53 de ani, era casatorit si avea trei copii.

Citeste si...

26 Iulie 2017
 962    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu