Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 46 minute
 14    0

Cand vor incepe lucrarile la Centura de Sud a Timisoarei

Centura de Sud a Timisoarei 2
Au fost obtinute toate avizele pentru Centura de Sud a Timisoarei, in lungime de peste 25 de kilometri. Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, a semnat joi certificatul de urbanism pentru varianta de ocolire Timisoara Sud. Licitatia pentru proiectarea si executia centurii Sud de ocolire a Timisoarei s-a amanat pentru a patra oara. Liderul CJ Timis spera ca lucrurile sa se miste cat mai repede pentru a se trece la realizarea efectiva a proiectului.

Viitoarea centura de Sud a Timisoarei are un pret estimativ pentru proiectare si executie de aproximativ 85 de milioane de euro. Licitatia este pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice, dar se tot amana, scrie tion.ro.
Reprezentantii Consiliului Judetean Timis transmit ca urmare a solicitarii din partea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere s-au obtinut toate avizele pentru centura Timisoarei, pe ruta Sinmihaiu Roman, Giroc, Sag, Mosnita Noua, Ghiroda, cu o lungime de 25,69 kilometri.
Presedintele CJ Timis a semnat certificatul de urbanism pentru centura Timisoara Sud: Speram sa inceapa lucrarile cat mai repede - TION

Citeste si...

20 Iulie 2017
 1342    0
20 Iulie 2017
 1772    0
20 Iulie 2017
 2084    0
20 Iulie 2017
 1565    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu