Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 64    0

WOW! Antonia s-a pozat in chiloti tanga! Fotografia „obraznica” face furori pe Internet

antonia

Antonia este una dintre cele mai sexy mămici din industria muzicală de la noi și, deși are trei copii, nu are motive pentru care să-i fie rușine să pozeze în lenjerie intimă.


Cântăreața este din ce în ce mai îndrăzneață și se mândrește cu silueta ei cu fiecare ocazie. Antonia a pozat îmbrăcată numai într-un tricou și o pereche de chiloți tanga.

 

Antonia a mai postat și o imagine în care pozează sexy, fără sutien și își lasă silicoanele aproape de tot la vedere. Iubita lui Alex Velea emană siguranță de sine.

Antonia i-a făcut recent o vizită fiicei sale în Italia. Cântăreața nu o mai văzuse pe Maya de aproape un an, dar a recuperat printr-un bagaj mare plin de cadouri, scrie poatenustiai.ro.


Imaginea cu artista a strâns 15 mii de aprecieri în 2 ore.

 

Antonia şi Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi copii. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Citeste si...

10 Iulie 2017
 1204    0
10 Iulie 2017
 1900    0
10 Iulie 2017
 6153    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu