Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 7 ore
 39    0

POVESTE CUTREMURATOARE! A fost PARASITA cu trei zile inainte de nunta, dar S-A PREZENTAT la altar. Ce A AFLAT despre ea VIITORUL EI SOT este absolut socant

parasita

Carly Akers, în vârstă de 30 de ani, din Kent, urma să se căsătorească cu Shaun, bărbatul cu care are doi copii, pe care îl cunoștea de 9 ani, relatează Daily Mirror.


Totuși, cu trei zile înainte de eveniment, Shaun a anulat nunta. Chiar dacă a rămas devastată, Carly a mers la propria nuntă fiindcă le-a promis fiicelor ei, în vârstă de 2, respectiv 6 ani, că vor fi domnișoare de onoare. Fetițele au dus-o la altar pe mama lor, în timp ce a aruncat buchetul, familia și prieteni fiind prezenți.

 

Carly susține că Shaun ar fi înșelat-o, dar bărbatul dezminte acest aspect. Shaun a anulat nunta pentru că ar fi aflat că britanica ar fi fost cea care l-ar fi înșelat în urmă cu câțiva ani, supoziție pe care femeia a negat-o.




Femeia a adăugat: “Ziua nunții ar trebui să fie cea mai frumoasă zi din viața unei femei. La mine a fost cea mai nefericită”.

Citeste si...

6 Iunie 2017
 1345    0
6 Iunie 2017
 1040    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu