Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 65    0

Fa-i asta PARTENEREI TALE maine dimineata si spune-mi daca observi o diferenta!

saruta bine
Sarutul este un mod romantic, usor si frumos prin care iti poti arata sentimentele fata de persoana iubita. Are numeroase beneficii asupra sanatatii, spun studiile. Si, conform specialistilor, barbatii care isi saruta sotiile dimineata traiesc cu cinci ani mai mult. Care este explicatia? Sa vedem ce spun rezultatele studiilor.
Beneficiile sarutului
Un studiu realizat de medici si psihologi germani a scos in evidenta faptul ca oamenii care isi saruta dimineata partenerii de viata traiesc mai mult. Ei sunt mai fericiti, au mai mult succes si sunt mai sanatosi. Se pare ca oamenii care isi saruta partenerii in fiecare dimineata nu se imbolnavesc usor. De asemena, in cazul lor, riscul de a fi implicati intr-un accident scade in mod simtior. Mai mult decat atat, aceste persoane traiesc cu pana la cinci ani mai mult decat oamenii care nu isi saura partenrii de cuplu. Unul dintre motive este acela ca cei care saruta persoana iubita incep ziua cu o atitudine pozitiva. In cazul celorlati, se pare ca ei pleaca de acasa cu mai putina incredere.
Exista si alte lucruri mai putin cunoscute despre sarut. Poate avea un impact benefic asupra sanatatii noastre. Este vorba despre mai mult decat un contact fizic. Sarutul arde calorii. Pana la 100 de calorii pe ora. Deci, daca iti saruti partenerul de trei ori pe zi, poti scapa de 1.35 kg. Mai mult decat atat, studiile realizate in Australia au dezvaluit ca un sarut lung si pasional scade ternsiunea arteriala.
Sarutul te poate face sa arati mai tanar. Ridurile devin mai putin vizibile. Chiar si asupra palmanilor se resimt efectele benefice ale sarutului. Dupa un sarut, plamanii lucreaza de trei ori mai mult decat in mod obisnuit.
Asadar, sarutul aduce numeroase beneficii asupra corpului. Tocmai de aceea barbatii care isi saruta sotiile in fiecare dimineata traiesc cu cinci ani mai mult.
 

Citeste si...

18 Mai 2017
 1023    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu