Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 4 ore
 28    0

Incident in trafic la Simeria. Un tanar a amenintat un alt participant la trafic cu un pistol de jucarie. Politistii fac cercetari

pistol jucarie
Un tanar de 21 de ani, din orasul Simeria, este cercetat de politisti dupa ce un sofer a reclamat ca acesta l-ar fi amenintat in trafic cu un pistol, fara un motiv anume, agresorul precizand ulterior ca era vorba de o arma de jucarie, a informat miercuri Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara. 
Fapta s-a petrecut in Deva, iar suspectul a fost identificat de politisti la scurt timp dupa ce soferul a depus reclamatia la Politie, tanarul fiind audiat miercuri impreuna cu alte doua persoane cu care se afla in autoturism la momentul producerii evenimentului. 
"Acestia au prezentat si obiectul delict - o replica din plastic, inofensiva, a unui pistol - si au declarat ca se jucau in interiorul autoturismului cu respectivul obiect si ca barbatul in varsta de 30 de ani, aflat in trafic, a interpretat in mod eronat gestul acestora, pe care l-a perceput ca pe o posibila amenintare", se arata intr-un comunicat al IPJ Hunedoara, remis AGERPRES. 
Barbatul care a depus reclamatia la Politia Deva a relatat ca in timp ce conducea masina in zona unei intersectii, un necunoscut, care se afla intr-un autoturism cu volan pe partea dreapta, l-a amenintat de la geamul autovehiculului cu un obiect ce parea a fi un pistol. 
Acesta a sustinut ca gestul tanarului i-a produs "o stare de temere", motiv pentru care a depus plangere penala sub aspectul comiterii infractiunii de amenintare. 
Soferul a mai precizat faptul ca nu a avut nici un schimb de replici cu tanarul din autoturismul cu numere straine ori cu ceilalti doi ocupanti ai masinii, negand si o posibila sicanare in trafic. 
Politistii continua cercetarile, in acest caz, sub aspectul comiterii infractiunii de amenintare, in vederea clarificarii tuturor circumstantelor in care a avut loc fapta. AGERPRES

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu