Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 19 ore
 41    0

Victor Ponta: "Faptul ca Serban Nicolae inca nu si-a dat demisia afecteaza grav imaginea PSD"

ponta barou
Imaginea PSD este afectata grav de faptul ca presedintele Comisiei juridice a Senatului, social-democratul Serban Nicolae, nu si-a prezentat inca demisia, a precizat, joi, deputatul PSD Victor Ponta, el referindu-se la voturile succesive date de acest for in ceea ce priveste gratierea coruptilor.
„Ce a fost ieri la Comisia Juridica de la Senat a fost o comedie proasta - ce a fost azi e o tragedie sinistra! Faptul ca Serban Nicolae inca nu si-a dat demisia afecteaza grav si imaginea PSD si respectul pe care el personal inca il mai avea din partea colegilor”, a scris Ponta joi pe Facebook.
Membrii Comisiei juridice din Senat au revenit joi asupra amendamentului privind gratierea pedepselor pentru coruptie, 5 senatori votand pentru respingerea acestuia, in timp ce patru senatori ai PSD si ALDE s-au abtinut.
Serban Nicolae, despre Victor Ponta: Respect si opiniile proaste
Presedintele Comisiei juridice din Senat, Serban Nicolae, a declarat joi respecta si "opiniile proaste", ca replica la afirmatia lui Victor Ponta, potrivit careia imaginea PSD este afectata grav de faptul ca Nicolae nu a demisionat inca dupa voturile succesive in privinta gratierii coruptilor.
"Este parerea lui. Tocmai ce spuneam ca eu respect dreptul la opinie chiar si al opiniilor proaste", a reactionat Serban Nicolae.
El a mai spus ca nu vrea sa comenteze ce afecteaza si ce nu afecteaza imaginea PSD.
"Spre exemplu, unii au mizat in campania electorala pe eticheta de penali pusa pesedistilor. Eu am protestat atunci, macar sub aspectul incorectitudinii unei asemenea etichete globale, dar electoratul s-a pronuntat atunci mult mai transant si ne-am dat seama dintr-o masuratoare directa, nu sociologica - care e opinia electoratului in legatura cu asemenea etichete sau cu asemenea jocuri de manipulare a imaginii. Din punctul meu de vedere, nu asta e esential. Cineva a spus ca e singurul lucru care ne preocupa in Parlament. Bun, trec peste ineptia unei asemenea formulari. Din punctul meu de vedere cel mai important proiect aflat pe rolul Parlamentului in momentul de fata este legea salarizarii unitare. Daca vreti, acolo este miza guvernului si a PSD, nu la gratiere, la proiecte care nu sunt prevazute in programul de guvernare", a adaugat Serban Nicolae.
El a apreciat ca nu poate fi considerat "o aripa rupta" a partidului, in conditiile in care este membru-fondator al PSD. Mediafax.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu