Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 20 ore
 45    0

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, despre gratiere: Ministerul Justitiei sustine forma initiala a proiectului de lege

tudorel toader4
Ministrul Justitiei sustine forma initiala a proiectului de lege privind gratierea, a declarat, joi dimineata, ministrul Justitiei, Tudorel Toader.
"Legea gratierii se va completa cu proiectul de lege privind recursul compensatoriu. Probabil vom initia si un proiect de lege prin care vom propune reducerea limitelor liberarii conditionate, a fractiilor acelea, iar diferenta, restul de executat, sa fie urmat de acea supraveghere electronica. Dupa aceea, cu actiunile de modernizare a penitenciarelor, de constructie a celor doua penitenciare, de extindere a unora dintre ele, incercam sa raspundem cerintelor pe care le-a stabilit Curtea Europeana prin decizia pilot CEDO. Ministerul Justitiei asadar sustine forma initiala a proiectului de lege", a declarat, joi dimineata, ministrul Justitiei, Tudorel Toader.
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis, pe Facebook, ca dezaproba categoric votul din Comisia Juridica din Senat prin care au fost adoptate amendamentele privind gratierea faptelor de coruptie, mentionand ca va discuta cu membrii PSD ca forma finala a raportului sa nu contina aceste amendamente.
"Dezaprob categoric votul din Comisia Juridica de la Senat prin care au fost adoptate amendamentele privind gratierea faptelor de coruptie. Am spus tot timpul si imi mentin punctul de vedere ca nu sustin gratierea infractiunilor de coruptie. Inteleg ca raportul final nu a fost incheiat. Voi avea o discutie cu membrii PSD din Comisie pentru ca forma finala a raportului sa nu contina aceste amendamente", a transmis, miercuri seara, liderul PSD, Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook. Mediafax.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu