Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 13 minute
 9    0

Cum se foloseste zeama de lamaie pentru a scapa de punctele negre?

punctele negre
Vitamina C din zeama de lamaie este un antioxidant care ajuta la stimularea productiei de colagen. Acid citric indeparteaza natural impuritatile si celulele moarte ale pielii. Lichidul este, de asemenea, utilizat in tratamentul acneei, ceea ce-l face eficient in estomparea punctelor negre. Daca ai pielea sensibila, dilueaza zeama cu apa mai intai. 
Curata bine fata, apoi tamponeaza cu un prososp curat. Stoarce o lamaie, imbiba o discheta demachianta in zeama obtinuta si intinde solutia pe zona cu probleme, de 3-4 ori pe saptamana, inainte de culcare. Dimineata, clateste fata cu apa calduta si hidrateaza-te. 
Da rezultate si urmatoarea metoda: taie in jumatate o lamaie bine coapta si pune putina miere pe una dintre jumatati. Frictioneaza prin miscari circulare zona cu probleme cu aceasta jumatate de lamaie. Dupa aproximativ 10 minute, clateste-te cu apa calduta. 
Mai poti amesteca zeama de lamaie cu apa de trandafiri sau cu lapte si utiliza solutia ca demachiant facial. Foloseste-l zi de zi, pana cand petele negre dispar.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu