Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 19 ore
 42    0

Christian Sabbagh, dezvaluire cutremuratoare din spitalul in care este internata fetita lui.

Christian Sabbagh2
Christian Sabbagh, dezvaluire cutremuratoare din spitalul in care este internata fetita lui, Anais. In urma cu putin timp, acesta a anuntat pe contul de socializare ca un bebelus a murit subit, fara a se sti cu adevarat din ce cauza.
Christian Sabbagh, dezvaluire cutremuratoare din spitalul in care este internata fetita lui, dupa ce a racit foarte tare. Anuntul de pe contul de socializare i-a intristat pe toti cei care il cunosc.
„Un bebelus internat la Sectia de Pediatrie a Spitalului de Urgenta din Craiova decedat, subit. In acte, medicii s-au scos: stop cardio-respirator – vina parintilor ! Nimeni nu mentioneaza ca bietii oameni au fost plimbati de colo-colo, pana ce bebelusul lor a facut pneumonie. Pentru drama acestei familii si a altor mii, nimeni nu a iesit in strada. Oare de ce ? Ce poate fi mai important pe lumea asta decat viata unui pui de om ?” a scris Christian Sabbagh revoltat pe contul de Facebook, dupa ce in urma cu doar cateva ore a anuntat ca micuta lui este in stare grava la spital.
loading...
sursa: libertatea.ro

Citeste si...

26 Aprilie 2017
 1472    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu