Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 65    0

INCREDIBIL! Iata cu ce se ocupa Adrian Cristea la scurt timp dupa ce s-a lasat de fotbal

adrian cristea3
Liber de contract, fotbalistul Adrian Cristea (33 de ani) si-a schimbat stilul de viata si este preocupat de dezvoltarea sa personala. Politehnica Iasi, Dinamo, Universitatea Cluj sau Steaua, sunt cluburile de fotbal unde talentatul mijlocas a fost legitimat de-a lungul timpului, iar ultima experienta a fost la clubul Concordia Chiajna si s-a terminat la inceputul acestui an.
Pana la viitorul angajament profesional, Adrian Cristea are timp si pentru a fi preocupat de aspectul fizic si de orizonturile sale culturale. ”Printul” frecventeaza salonul de frumusete Yofi Hair Academy din zona Pipera, iar in momentele de asteptare se delecteaza citand beletristica. Fotbalistul a descoperit cartile Ioanei Nitobe Lee, singura scriitoare romana stabilita in Washington D.C., ale carei carti au aparat atat in romana si in engleza iar americanii vor sa le ecranizeze pentru marele ecran. 
Cartea pe care Cristea o citeste in prezent se intituleaza ”Cosmarul american” si a fost foarte bine primita de critici, lucrarea fiind o continuare fascinanta a povestii vietii scriitoarei Ioana Nitobe Lee, dupa primul roman de dragoste scris de ea, ”Ai Suru - A iubi”. 
”Am trecut printr-un al doilea divort, iar astazi recunosc, fericita, ca mi-am gasit jumatatea. Am avut un drum lung de parcurs pana la fericire, dar calatoria a meritat cu varf si indesat. Locuiesc in Washington, alaturi de sotul meu american, pe care il urmez peste tot in lume”, spune scriitoarea Ioana Nitobe Lee, a carei lectie de viata ar putea fi un exemplu foarte bun pentru Adrian Cristea, scrie Prosport.ro.
Fotbalistul a ajuns pe cele mai inalte culmi in fotbalul romanesc insa a lasat ca viata personala sa i-o afecteze pe cea profesionala, lasand ca talentul si celelalte calitati sportive ale sale sa nu fi fost inca exploatate la maxim.

Citeste si...

25 Aprilie 2017
 1148    0
24 Aprilie 2017
 1203    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu