Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 61    0

Brigitte Sfat trece prin momente cumplite

brigitte plange
Sotia lui Ilie Nastase nu trece printr-o perioada buna din viata ei, mai ales ca in momentul de fata lucrurile intre ea si Ilie Nastase nu sunt deloc placute, iar Brigitte nu mai locuieste in momentul de fata alaturi de el.
“In ultimele trei saptamani am plans in fiecare seara. Cand am astfel de momente, sora mea si mama sunt langa mine. Nu stiu ce o sa se intample intre mine si Ilie, tot ce stiu este ca voi face tot ce imi sta in putere pentru a fi mai fericita decat anul trecut”, ne-a marturisit Brigitte.
Cu toate ca in momentul de fata locuieste cu sora ei si cu fiica, oricat de greu ii este incearca sa isi adune toate puterile si sa mearga mai departe. Dincolo de problemele din viata personala, Brigitte are grija de felul in care arata.
’’Merg la cosmetica o data pe luna, la masaje anticelulitice si bineinteles la sala, acolo unde trag din greu. Cand mananc deserturi le prefer cele pe baza de fructe. Niciodata nu mananc ciocolata”, ne-a povestit ea.
Brigitte se va opera in curand de deviatie de sept si asta pentru ca, spune ea, in urma cu ceva ani a fost agresata de un fost partener de viata, iar acum este decisa sa isi corecteze si imperfectiunile nasului, dar si eventualele probleme de respiratie pe care deviatia de sept le produce.
Ilie Nastase si Brigitte Sfat s-au casatorit in 2013, insa de-a lungul timpului au trecut prin mai multe probleme de cuplu.

Citeste si...

21 Aprilie 2017
 3014    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu