Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 47    0

Copac cazut pe calea ferata. Traficul feroviar intre statiile Merisor si Petrosani a fost blocat temporar

copac sine
Traficul feroviar este oprit temporar, miercuri, in zona statiei de cale ferata Merisor, in apropiere de Petrosani, dupa ce un copac uscat s-a prabusit pe sine din cauza vantului puternic. 
"Din cauza vantului puternic, un copac uscat a cazut peste linia de cale ferata in statia Merisor. Traficul feroviar este intrerupt, dar nu pentru mult timp, pentru ca muncitorii de la caile ferate vor interveni pentru degajarea liniei", a declarat, pentru AGERPRES, seful Politiei Transporturi Feroviare Hunedoara, subcomisar Lucian Sincovici. 
Potrivit acestuia, singurul tren care ar putea fi afectat de intreruperea traficului este acceleratul Cluj-Bucuresti, pe relatia Simeria-Petrosani. 
Traficul feroviar intre statiile Merisor si Petrosani se desfasoara pe un singur fir, dupa ce, pe 8 aprilie, un tren de marfa a deraiat in zona Banita-Merisor. Mecanicul si ajutorul sau si-au pierdut viata in acest accident. 
Judetul Hunedoara se afla sub cod galben de precipitatii si intensificari ale vantului, pana pe 21 aprilie, la ora 10,00. AGERPRES

Citeste si...

18 Aprilie 2017
 1036    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu