Salata frantuzeasca, perfecta pentru sarbatori. Iata cat de usor se prepara. IESE UN DELICIU!
Salatele frantuzesti se caracterizeaza printr-o structura fina si un mod de servire elegant. Fiecare strat are nuanta sa unica, iar gustul salatei este unul armonios si distins.Pregatiti toate ingredientele si radeti-le direct in bol.Ingrediente:150-200 g de cascaval150-200 ml de maioneza2 mere4 oua fierte2 morcovi proaspeti1 ceapaMod de preparare
1. Primul strat: puneti ceapa oparita preventiv si taiata semirondele (puteti omite ceapa daca nu va place) si ungeti cu maioneza.
2. Apoi dati prin razatoarea mare 1 mar si ungeti-l cu maioneza.
3. Al treilea strat: veti da prin razatoarea mare 2 oua si veti unge din nou cu maioneza.
4. Dati 1 morcov prin razatoarea mica si intindeti deasupra maioneza.
5. Puneti deasupra cascavalul dat prin razatoarea mica.
6. Repetati straturile: radeti cel de-al doilea mar + maioneza, apoi radeti ouale ramase + maioneza, morcovul ras + maioneza si la sfârsit – cascavalul.
sursa: viatasisanatate
Citeste si...
Comentarii
+ Adauga Comentariu