Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

CUTREMURATOR! Politistul ucis in atentatul de la Londra s-a fotografiat cu o turista cu putin timp inainte de atac. Femeia a postat imaginea

politist londra
O turista din Statele Unite a publicat ultima fotografie cu ofiterul de politie Keith Palmer, ucis miercuri, in atacul de la Partlamentul Marii Britanii. Palmer a fost fotografia cu 45 de minute inainte de a fi injunghiat mortal de Khalid Masood, relateaza BBC News.
Staci Martin, din Florida, era in vizita la Londra si l-a rugat pe ofiterul care pazea Parlamentul sa faca o fotografie cu ea.
“Era prima data cand mergeam la Londra, i-am vazut palaria si mi-am spus: Trebui sa fac o poza cu el, cu palaria lui”, a povestit ea pentru ABC News.
“M-am dus la el si i-am spus ‘Te superi daca fac o poza?’. A spus ‘nicio problema’, era chiar amabil”, a adaugat ea.
La mai putin de o ora dupa aceea, Martin se afla in taxi cand a aflat ca a avut loc un incident armat si a vazut un elicopter si vehicule de interventie in situatii de urgenta.
Femeia l-a recunoscut pe Palmer din fotografia publicata dupa ce autoritatile au confirmat ca acesta a murit in atac.
Martin crede ca fotografia facuta de ea este una dintre ultimele cu ofiterul in viata, asa ca se simte “obligata” sa o predea familiei. “Vreau doar sa ma asigur ca au acest lucru cu el”, a adaugat turista.
Familia, lui Palmer, care avea 48 de ani, a declarat intr-un comunicat ca barbatul va ramane in amintire ca un “tata si sot extraordinar”. Ei l-au descris drept “un fiu, frate si unchi iubit. Un sustinator vechi al Charlton FC”.
Politia Metropolitana a anuntat ca, in scop de respect, numarul ofiterului, 4157U, nu va mai fi oferit vreodata unui alt politist. News.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu