Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 63    0

Dezvaluiri senzationale ale fostei sotii a lui Adrian Enache

adrian enache
De cațiva ani, mulți jurnaliști încearcă să afle adevărul despre relația dintre Adrian Enache, Corina Enache și Iuliana Marciuc.
Corina Enache, fosta soție a artistului, a acceptat să-i răspundă lui Cătălin Măruță la cateva întrebări personale, după ce s-a săturat de paparazzi și de presupunerile care s-au făcut în presă despre triunghiul conjugal.
Extrem de detașată, Corina a vorbit despre relația ei cu fostul soț. Aceasta a spus că a trecut de mult timp de relația cu Adrian și că își vede liniștită de viață, alături de Diana, fiica ei. Și pentru că își iubește mult fiica, doamna Enache nu i-a interzis acesteia să aibă o relație cu tatăl ei.
De-a lungul timpului, Corina i-a cerut de nenumărate ori divorțul, dar artistul nu a acceptat decat acum patru ani, după multe insistențe.
Iuliana Marciuc și Corina au fost partenere de afaceri, pană cand Corina a aflat de relația extraconjugală a soțului ei. Iuliana chiar a filmat nașterea Dianei și a insistat foarte mult de-a lungul timpului ca Adrian să fie langă ea, deși știa că artistul este căsătorit.
Corina a mai spus că fostul ei soț petrece aproximativ 80% din timp alături de ea și de fiica lor și că, după logodna de la Balcic, Adrian s-a întors la familia lui. De asemenea, acesta nu și-a mutat niciun lucru în casa pe care o împarte cu Iuliana.
Corina a fost foarte tranșantă în legătură cu fostul ei soț și a declarat că nu mai există nicio relație cu Adrian și că nu poate să îl dea afară din casă, deoarece au amandoi drepturi asupra apartamentului.
Fosta soție a lui Enache se mai gandește la altă căsătorie, dar nu cu Adrian și dorește ca jurnaliștii să se oprească și să nu îi mai urmărească familia.

Citeste si...

20 Februarie 2014
 1307    0
19 Februarie 2014
 1566    0
18 Februarie 2014
 1322    0
18 Februarie 2014
 1394    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu