Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

17 Mai 2024
 70    0

INCREDIBIL! Cele mai ciudate obiecte DESCOPERITE de medicii ginecologi in VAGINUL FEMEILOR

epilat inghinal
Pare ireal, dar este cat se poate de adevarat. Anumite femei nu isi stiu limitele si ajung la doctorul ginecolog cu dureri mari, pentru ca si-au introdus in vagin diverse obiecte.
1. Carti de credit
O doamna din America, Statul Florida, a intrecut masura. Vorbim despre carti de credit furate. Acestea erau indesate pentru siguranta in vagin! A gresit portofelul si s-a ales cu rani severe.
2. Instrumente pentru fumat "iarba"
O alta doamna cu imaginatie bogata a fost prinsa de Politie in timp ce fura dintr-un apartament. Cartile de credit si le-a pus direct in portofel, e drept, dar a pastrat ceva si pentru vagin: si-a introdus un instrument special pentru fumatorii de "iarba".
3. Cutite
Cutite descoperite tot de catre Politie, la o perchezitie amanuntita in cadrul careia au gasit in vaginul respectiv, aproape de intrare, un cutit, apoi, mai incolo, o reteta de medicamente, si mai adanc, un alt cutit. 
4. Un ochi de sticla
Unul dintre medicii americani de la un mare Spital de Urgenta a povestit cum a vazut multe chestii indesate in vagin, insa de departe cel mai ciudat a fost un ochi de sticla pe care o pacienta si l-a bagat in vagin ca sa nu-l piarda.
5. Heroina si alte prafuri
In timpul unui control al autoritatilor, Karin din Pennsylvania a fost prinsa cu 54 de pliculete pline cu heroina, 31 pliculete goale, 8 retete pentru farmacie, si 51,22 dolari americani, toate fiind indesante in propriul vagin.

Citeste si...

25 Februarie 2017
 1847    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu