Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 19 ore
 38    0

Reactia Simonei Halep dupa abandonul de la Sankt Petersburg

simona halep australia
 Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca era riscant sa continue sa joace la Sankt Petersburg din cauza problemelor pe care le are la genunchiul stang, potrivit site-ului oficial al turneului WTA. 

''Sunt foarte dezamagita ca a trebuit sa ma retrag din sferturile de finala, azi, dar genunchiul meu nu este OK'', a declarat principala favorita a turneului dotat cu premii totale de 710.900 dolari. 

''Dupa ultimul meu meci am simtit o durere si cred ca era riscant sa continui sa joc aici. M-am simtit foarte bine la St. Petersburg Ladies Trophy. Am avut sansa de a vizita locuri faimoase ca Muzeul Faberge - care este uimitor. Orasul si turneul sunt frumoase si abia astept sa revin aici. Sa speram ca data viitoare voi fi sanatoasa si voi juca mai bine'', a mai spus Halep. 
Simona Halep s-a retras vineri din turneul WTA de la Sankt Petersburg, inaintea meciului din sferturile de finala, cu rusoaica Natalia Vihlianteva. Potrivit organizatorilor, motivul retragerii este o ''accidentare la genunchi''.  Problemele medicale continua sa perturbe acest debut de sezon al Simonei Halep, numarul patru mondial, care a fost eliminata in optimi la primul sau turneu din 2017, la Shenzhen, si a pierdut in primul tur la Australian Open, esecuri pe care le-a pus si pe seama faptului ca nu a evoluat la o capacitate fizica normala. 


La Sankt Petersburg, Halep a intrat direct in turul a doilea, faza in care a invins-o pe croata Ana Konjuh cu 6-4, 7-6 (2).  In aceste conditii, Simona Halep a devenit incerta pentru meciul de Fed Cup cu Belgia, care este programat pe 11 si 12 februarie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, in primul tur al Grupei Mondiale II.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu