Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 15 ore
 42    0

LOVITURA primita de Gigi Becali! Cu cine a semnat Budescu

budescu
Atacantul Constantin Budescu (27 ani) a semnat, joi, un nou contract cu clubul de fotbal Astra Giurgiu, a anuntat campioana Romaniei pe site-ul sau oficial.
''Budescu a semnat in aceasta seara in Cipru, unde se afla in cantonament alaturi de fostii si viitorii sai colegi!'', precizeaza sursa mentionata.
''Decarul echipei noastre, jucator care a contribuit decisiv la calificarea Astrei in primavara europeana a decis sa continue sub comanda lui Marius Sumudica, din postura de jucator 'liber de contract', de aceasta data, dupa ce reziliase intelegerea cu chinezii de la Dalian'', se mai arata in comunicat. 
Budescu si-a inceput cariera la Petrolul Ploiesti, iar in 2011 s-a transferat la Astra, pentru care a evoluat pana iarna trecuta, cand a semnat pentru formatia chineza de liga secunda Dalian Yifang. Nu a reusit sa se acomodeze in China si in vara a fost imprumutat la Astra, pentru ca acum, dupa ce si-a reziliat intelegerea cu formatia asiatica, sa fie din nou jucatorul Astrei, desi a fost curtat intens de Steaua.
Budescu are patru selectii in echipa nationala si doua goluri marcate.
AGERPRES

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu